Terapi, hälsa och träning för vanliga människor

Hälsa, Tips

Håret en stor del av oss

Alla är vi olika och vi har alla olika förutsättningar här i livet. Vi försöker att göra vårt bästa för att vi ska få ett så bra liv som möjligt. Men i bland så kanske inte riktigt blir som man tänkt sig. Håravfall är något som kan drabba oss alla och då håret är en stor del av oss så kan detta bli rätt dramatiskt.

För en del så kan det vara ärftligt och man kan tidigt börja bli tunnhårig. För andra så kan det genom sjukdom bli så att håret faller av. Då håret är en stor del av vår identitet så kan detta vara en jobbig situation. Så klart så ska man uppsöka läkare om man snabbt tappar sitt hår.

Om det succesivt börjas tunnas ut så kan man ta till hjälp för detta. Det finns produkter med microfibrer som man kan applicera för att få fylligare hår. Dessa fibrer är laddade med statisk elektricitet och fäster sig på ditt befintliga hår. Så om du upplever att ditt hår är tunt så kommer det att se naturligt tjockare ut med hjälp av Fully.

Om man helt och hållet tappar håret så kan en peruk eller toupé hjälpa dig att få tillbaka självkänslan. Även om det inte är ens egna hår så är dagens produkter så nära man kan komma ens riktiga hår. Den känslan att få borsta sitt hår på morgonen och slippa en enbart en skalle när man tittar sig i spegeln är en bra känsla.